Čokoládové měsíčky

Nenáročné na přípravu těsta a vykrajováním cukroví můžete zaměstnat i děti.


3.47x
0

Postup přípravy

Čokoládu najemno nastrouháme na struhadle. Do mísy dáme žloutky, vejce, cukr, mouku, máslo a nastrouhanou čokoládu. Pořádně zpracujeme dohromady a dáme na 30 minut do chladu uležet.

Těsto dáme na vál, který posypeme trochou mouky a vyválíme na 0,4 cm hrubou placku. Z těsta poté můžeme vykrajovat podle libosti všechny možné tvary, které ukládáme na vymazaný plech. Nejlépe však tvoříme měsíčky. Dáme péct na 150 °C

Po vychladnutí můžeme cukroví obalovat v cukru nebo namáčet v čokoládě.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čokoládové měsíčky

Zpět na recept