Vaření.czReceptyČokoládové kostičky s mandlemi

Čokoládové kostičky s mandlemi

Milujete nugát? V tom případě si připravte tyto kostičky, které mu jsou velmi podobné.


2.6152x
30 min

Postup přípravy

Mandle podle potřeby spaříme, oloupeme a umeleme najemno. Připravíme si vodní lázeň. Do misky nalámeme čokoládu a necháme ji zvolna rozehřát. Pak do ní vmícháme mléko a nejlépe ručním šlehačem hmotu šleháme dohladka. Hmota musí být opravdu hladká. Pak do ní vmícháme mandle a po částech ji rozprostřeme na alobal. Necháme vychladit. Optimální teplota tuhnutí je 15 - 17 °C, jinak se na ní vytvoří nepříjemný šedý povlak. Kostky je možno zdobit oříšky. Studené kostky můžeme nakrájet do libovolných tvarů.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Čokoládové kostičky s mandlemi

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena