Čokoládová srdíčka s malinovo-smetanovou náplní

Recept na výborné nepečené cukroví pouze z čokolády, smetany a malin.


3.02x
25 min

Postup přípravy

Hořkou čokoládu (minimálně 70%) nahrubo nasekáme a necháme rozpustit ve vodní lázni. Pomocí štětce vymažeme čokoládou silikonové formičky ve tvaru srdíčka a formičky s čokoládou uložíme alespoň na 10 minut do chladu. Tento postup ještě alespoň dvakrát opakujeme.

Maliny rozmačkáme. Smetanu vyšleháme do tuha a ochutíme ji vanilkovým cukrem. Vmícháme maliny a oříškový krokant. Malinovo-smetanovou náplň rozdělíme do formiček, opět potřeme čokoládou a uložíme alespoň na půl hodiny do ledničky, postup s čokoládou opět několikrát zopakujeme, aby dno bylo pevné, poté opět necháme zatuhnout.

Čokoládová srdíčka s malinovo-smetanovou náplní uvolníme z formiček a podle vlastní fantazie a příležitosti, u které cukroví podáváme, dozdobíme.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čokoládová srdíčka s malinovo-smetanovou náplní

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty