Cizrnová polévka s vepřovým masem

Cizrna u nás ještě není tak rozšířená a používaná, ale proč ji nevyzkoušet?! S masem a rajčaty vám zachutná.


2.91143x
45 min

Ingredience

- -česnek
- -sůl
1 lvývar
1 kscuketa
2 kspórek
- -pepř mletý
300 gmaso vepřové
- -olej olivový
- -list bobkový
- -protlak rajčatový
200 glisty špenátové
600 grajčata sterilovaná
- -parmazán
400 gcizrna konzervovaná

Postup přípravy

Na rozehřátém oleji orestujeme na kostičky nakrájené vepřové maso, přidáme nakrájený pórek a cuketu a restujeme asi 3 minuty. Pak přidáme rozetřený česnek, konzervovaná rajčata, protlak, bobkový list, cizrnu bez nálevu a přilijeme vývar. Uvedeme do varu a necháme na mírném ohni vařit asi 2 minuty. Polévku osolíme, opepříme a odstraníme bobkový list. Před podáváním posypeme polévku parmazánem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cizrnová polévka s vepřovým masem

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.