Cizrnová polévka s vepřovým masem

Cizrna u nás ještě není tak rozšířená a používaná, ale proč ji nevyzkoušet?! S masem a rajčaty vám zachutná.


2.91143x
45 min

Postup přípravy

Na rozehřátém oleji orestujeme na kostičky nakrájené vepřové maso, přidáme nakrájený pórek a cuketu a restujeme asi 3 minuty. Pak přidáme rozetřený česnek, konzervovaná rajčata, protlak, bobkový list, cizrnu bez nálevu a přilijeme vývar. Uvedeme do varu a necháme na mírném ohni vařit asi 2 minuty. Polévku osolíme, opepříme a odstraníme bobkový list. Před podáváním posypeme polévku parmazánem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cizrnová polévka s vepřovým masem

Zpět na recept