Cizrna s mletým masem

Recept z méně známé luštěniny.


3.764x
60 min
1×

Postup přípravy

Cizrnu si uvaříme podle návodu na obalu doměkka.

Cibulku oloupeme, nasekáme nadrobno a zpěníme na oleji.

Žampion si očistíme, pokrájíme na plátky a přidáme k dozlatova osmažené cibuli. Osolíme a krátce podusíme.

Přimícháme mleté maso, krátce osmažíme a přidáme uvařenou cizrnu. Ochutíme pepřem, kari a drceným kmínem. Zakápneme sójovou omáčkou.

Nakonec přidáme k cizrně na kolečka pokrájený pórek a můžeme podávat.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cizrna s mletým masem

Zpět na recept