Maso nakrájíme na nudličky. Utřený česnek, citronovou kůru i šťávu a med prošleháme vidličkou. Do vzniklé marinády vložíme maso a dáme ho do chladničky přes noc odležet.
Špagety uvaříme podle návodu "al dente" a scedíme je.
V pánvi rozpálíme olej a marinované maso ze všech stran opečeme. Vyjmeme ho, do výpeku vsypeme malé růžičky brokolice a orestujeme je. Po chvilce vsypeme kešu oříšky, opražíme je a vrátíme maso.
Vývar vlijeme do misky od marinovaného masa, přidáme solamyl a rozmícháme ho vidličkou. Přilijeme k masu a rychle přivedeme k varu. Poté maso i brokolici vyjmeme do větší mísy a do výpeku přilijeme olej, na kterém osmahneme uvařené špagety.
Špagety přisypeme k masu. Promícháme a můžeme podávat.