Čínské špagety

Nechte maso přes noc marinovat a pak uvidíte, jak vás u stolu vychválí.


3.911x
30 min

Ingredience

1 lžícesolamyl
300 gbrokolice
1 balíčekšpagety
250 mlkuřecí vývar
4 kskuřecí prsa
1 hrstoříšky kešu

marináda

4 stroužkyčesnek
2 lžícemed
1 lžičkacitronová kůra
2 lžícecitronová šťáva

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky. Utřený česnek, citronovou kůru i šťávu a med prošleháme vidličkou. Do vzniklé marinády vložíme maso a dáme ho do chladničky přes noc odležet. Špagety uvaříme podle návodu "al dente" a scedíme je. V pánvi rozpálíme olej a marinované maso ze všech stran opečeme. Vyjmeme ho, do výpeku vsypeme malé růžičky brokolice a orestujeme je. Po chvilce vsypeme kešu oříšky, opražíme je a vrátíme maso. Vývar vlijeme do misky od marinovaného masa, přidáme solamyl a rozmícháme ho vidličkou. Přilijeme k masu a rychle přivedeme k varu. Poté maso i brokolici vyjmeme do větší mísy a do výpeku přilijeme olej, na kterém osmahneme uvařené špagety. Špagety přisypeme k masu. Promícháme a můžeme podávat.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Čínské špagety

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena