Kuřecí prsa nakrájíme na malinké kousky, lehce osolíme, zalijeme trochou sójové omáčky a zprudka osmahneme ve wok pánvi. Mezitím kořenovou zeleninu očistíme a nastrouháme na struhadle nahrubo. Pórek a zelí nakrájíme na nudličky.
Maso vyjmeme z pánve a dáme osmahnout zelí, mrkev a petržel. Přidáme trochu vody lehce a podusíme. Po chvilce přidáme pórek. Zeleninu zalijeme trochou sójové omáčky.
Zatím si dáme vařit čínské nudle, dají se použít i špagety, ale není to ono. Nejlepší jsou žluté čínské nudle, ne bílé rýžové.
Po změknutí zeleniny přidáme maso a poté i uvařené nudle. Čínské nudle zalijeme zbytkem sójové omáčky, olejem a osmahneme. Pokud vynecháme maso, je jídlo stále výborné a vhodné i pro vegetariány.
Čínské nudle s kuřecím masem rozdělíme na talíře a ihned podáváme.