Čínské nudle s kuřecím a Pak choi

Snadný a rychlý recept ve stylu asijské kuchyně, na jemně pikantní hlavní chod s čínskými nudlemi, kuřecím a zeleninou Pak choi.


4.636x
45 min

Postup přípravy

Kuřecí prsa očistíme, nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a obalíme v solamylu. Připravíme si zeleninu. Jarní cibulku omyjeme, nakrájíme na tenká kolečka a oloupaný česnek na plátky. Pak choi očistíme, listy nakrájíme na nudličky a dužinatou část na osminky. Červenou kapii a chilli papričky zbavíme jadérek. Papričky nasekáme nadrobno a kapii nakrájíme na nudličky. Oloupaný zázvor jemně nastrouháme. Čínské vaječné nudle uvaříme podle návodu na obalu.

V pánvi Wok na rozpáleném oleji opečeme kuřecí nudličky dorůžova. Maso vyjmeme, teplotu snížíme a na výpeku krátce orestujeme jarní cibulku, česnek, kapii, papričky, zázvor a nakrájené čínské zelí Pak choi. Jakmile zelenina "zavadne", vrátíme do pánve maso, přilijeme malé množství vývaru a vše přivedeme k varu. Nakonec vmícháme uvařené čínské nudle, směs prohřejeme a dochutíme sojovou omáčkou.

Čínské nudle s kuřecím masem a čínským zelím Pak choi rozdělíme na porce a podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čínské nudle s kuřecím a Pak choi

Zpět na recept