Čínské kuřecí maso s citronem

Recept na kuřecí maso s chutí citronu.


3.213x
35 min

Postup přípravy

Na pánvi rozehřejeme tuk a orestujeme na něm nudličky kuřecího masa. Poté je z pánve vyjmeme a olej slijeme zvlášť.

Do pánve dáme citronovou šťávu, trochu vody, víno a cukr a vše uvedeme do varu. Solamyl rozmícháme se 2 lžícemi vody a nalijeme do vařící směsi. Za stálého míchání povaříme 2 - 3 minuty.

Kuře dáme na teplé talíře, přelijeme omáčkou, ozdobíme plátky citronu a cibulkou. Čínské kuřecí maso s citronem podáváme s rýží.
user-icon

autor kvetina


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čínské kuřecí maso s citronem

Zpět na recept