Čína z měkkého salámu

I takhle levně a dobře se dá uvařit v Čechách čína :-)


3.512x
45 min
1×

Postup přípravy

Salám nakrájíme na proužky, přidáme kari, worcester, sójovou omáčku, olej a nadrobno posekanou feferonku. Mírně osolíme, opepříme a necháme asi hodinu uležet. K odleželé směsi přidáme solamyl, vejce a dobře promícháme. Na pánvi rozpálíme olej a směs na něm opečeme, přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme a necháme dusit. Nakonec k číně přidáme kolečka pórku a podle chuti sójovou omáčku. Čínu z měkkého salámu podáváme s rýží.
user-icon

autor olík

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Čína z měkkého salámu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena