Čína po česku

Tato čína nemá s tou pravou téměř nic společného, je to však recept na chutnou masovou směs.


4.223x
0
3×

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, oloupanou cibuli a pórek na kolečka.

Všechny ingredience (maso, koření, dochucovače a žloutky) kromě žampionů smícháme dohromady a důkladně promícháme. Masovou směs necháme nejméně 24 hodin v chladničce odležet.

Čínu po česku smažíme na rozpálené pánvičce s olivovým olejem a 5 minut před dokončením přidáme žampiony a dopražíme. Můžeme doplnit bílým zelím.

Čínu po česku podáváme s přílohou podle vlastního výběru.
user-icon

autor Bibík


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čína po česku

Zpět na recept