Cikánské řízky s chilli

Dobrý a tak trochu sváteční recept na nedělní oběd.


4.613x
45 min

Ingredience

2 kscibule
600 gmaso

marináda

5 lžicolej
1 lžičkasůl
5 ksvejce
5 lžicsolamyl
2 lžičkyvegeta
1 lžičkasójová omáčka
1 lžičkachilli koření
1 lžičkamletý černý pepř

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme velmi najemno. Přidáme všechny suroviny na marinádu a důkladně ji promícháme.

Vložíme do marinády plátky masa a necháme v chladu uležet, nejlépe do druhého dne. Druhý den smažíme cikánské řízky v rozpáleném oleji.

Cikánské řízky podáváme s hranolky, tatarkou a zeleninovou oblohou nebo jenom s bramborovou kaší.
user-icon

autor bozule


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cikánské řízky s chilli

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká