Cibulový chléb z domácí pekárny

Vláčný a voňavý chléb pro každou příležitost.


4.218x
0
1×

Postup přípravy

Do pekárny nasypeme nejdříve všechny tekuté suroviny a na ně navršíme sypké. Nahoru nasypeme (rozdrolíme) droždí. Místo sušeného lze použít i čerstvé (20g).

Zapneme program "základní" a mezitím si na pánvi osmahneme jemně krájenou cibuli, kterou k těstu přidáme po zaznění signálu. Pokud je těsto příliš řídké, můžeme přisypat lžičku mouky nebo otrub.

Cibulový chléb z domácí pekárny je dobrou přílohou pro jakoukoliv příležitost.
user-icon

autor Marsee


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cibulový chléb z domácí pekárny

Zpět na recept