Cibulové misky s mletým masem

Velmi delikátní chuťovka z cibule a mletého masa. Skvělý a netradiční recept.


4.012x
60 min
1×

Postup přípravy

Oloupané střední cibule povaříme 8 minut. Dírkovanou naběračkou cibule vybereme a rozpůlíme na poloviny. Pomocí lžíce vybereme střed, necháme zevnitř asi 1 cm silnou stěnu. Takto jsme si vytvořili cibulové misky, které budeme plnit masovou směsí.

V míse promícháme mleté maso s nasekanou cibulí, rozmíchaným vejcem, nastrouhaným parmazánem, solí a pepřem. Masovou směsí naplníme cibulové misky. Misky naplněné masem posypeme strouhankou, nasekanou čerstvou petrželkou, sušenou cibulí a každou cibulovou misku přikryjeme trochou másla.

Cibulové misky s mletým masem dáme na plech s pečícím papírem a pečeme asi 45 minut v troubě předehřáté na 200 °C.

Cibulové misky s mletým masem podáváme ihned jako chuťovku s čerstvým pečivem.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cibulové misky s mletým masem

Zpět na recept