Rychlá chuťovka, kterou podáváme teplou s různými dipy nebo kečupem.
2 ks | velká bílá cibule |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
hrubá mouka | |
podle chuti | |
sůl | |
těstíčko | |
2 ks | vejce |
2 lžíce | solamyl |
1 lžíce | voda |
4 lžíce | hrubá mouka |
1 lžička | jedlá soda |
Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka, která rozebereme na kroužky. Osolíme a lehce zaprášíme hrubou moukou. Připravíme si těstíčko. Vejce rozšleháme v misce a smícháme se solí, moukou, solamylem a jedlou sodou. Jednotlivé kroužky namáčíme v těstíčku a smažíme ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje dorůžova. Necháme okapat na papírové utěrce. Smažené cibulové kroužky podáváme s čerstvou zeleninou. Výborně chutnají s tatarskou omáčkou, domácí tvarohovou majonézou nebo kečupem.
Videorecept na ty nejlepší smažené cibulové kroužky, jaké jste kdy jedli!
Vyzkoušejte tuto výbornou chuťovku - opravdu křupavé cibulové kroužky vylepšené slaninou a obalem z rozdrcených tortilla chipsů. Příprava je velmi snadná.
Silvestrovské chuťovky: Top recepty na jednohubky, chlebíčky a slané rolády
Dochází vám inspirace k domácímu pohoštění? Nezoufejte, máme pro vás pár tipů na slané chuťovky, které váš slavnostně prostřený stůl pestře doplní a zmizí z talířů dávno před půlnocí.
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena