Cibulové kroužky v křupavém těstíčku

Rychlá chuťovka, kterou podáváme teplou s různými dipy nebo kečupem.


4.398x
20 min
7×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka, která rozebereme na kroužky. Osolíme a lehce zaprášíme hrubou moukou.

Připravíme těstíčko. Vejce rozšleháme v misce a smícháme se solí, moukou, solamylem a jedlou sodou.

Jednotlivé kroužky namáčíme v těstíčku a smažíme ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje dorůžova. Necháme okapat na papírové utěrce.

Smažené cibulové kroužky podáváme s čerstvou zeleninou. Výborně chutnají s tatarskou omáčkou, domácí tvarohovou majonézou nebo kečupem.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cibulové kroužky v křupavém těstíčku

Zpět na recept