Cibulová polévka tentokráte s rýží, zjemněná vejcem v mléce.
Hodnocení
3.3
/ 5 (62x)
Doba přípravy
30 min
Chutnalo
2x
Ingredience
1 ks
vejce
60 g
máslo
20 cl
mléko
3 ks
cibule
40 g
rýže
1 lístky
libeček
0.5 lžičky
jemně sekaný kopr
na ozdobu
1 lžička
jemně sekaná petrželka
Postup přípravy
Rýži přebereme, propláchneme a společně s libečkem dáme vařit do osolené vody.
Cibuli oloupeme, jemně nasekáme a na másle zpěníme. Pak ji přidáme k rýži a vše uvaříme doměkka.
Vejce rozšleháme s mlékem a jemně usekaným koprem a vlijeme do hotové polévky.
Na talířích jednotlivé porce zdobíme petrželkou a podáváme.