Vaření.czReceptyCibulová polévka s brynzou

Cibulová polévka s brynzou

Slavnostní polévka s chutí vína, doplněná o zapečený sýr.


3.232x
120 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a orestujeme dozlatova na pánvi. Podlijeme bílým vínem a necháme povařit. Přilijeme vodu, kostku bujónu, osolíme, opepříme a necháme povařit. Houstičky si nakrájíme na plátky, lehce opečeme v toastovači (nasucho). Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na kolečka. Do misek nalejeme polévku, zasypeme cibulkou a přiložíme plátek housky na něž položíme tři kopečky brynzy. Zapečeme v předehřáté troubě a jarní cibulovou polévku s vínem a brynzou můžeme zatepla podávat.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Cibulová polévka s brynzou

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena