Cibulová omáčka s pivem

Jednoduchá cibulová omáčka vhodná k vařeným bramborám.


3.180x
20 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Na rozehřátém másle cibuli zesklovatíme, přidáme cukr a mícháme, než lehce zkaramelizuje. Zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a pivem. Osolíme, podle chuti okmínujeme, přidáme ocet a zhruba 10 minut povaříme. Nakonec omáčku zjemníme smetanou.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Cibulová omáčka s pivem

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena