Cibule na hořčici

Došlo-li vám zelí, není problém. Sáhněte pro cibuli. Recept je jednoduchý a výsledek vás překvapí.


2.91000x
25 min

Ingredience

150 mlvývar
2 lžícemáslo
600 gcibule
100 mlbílé víno
2 lžícekremžská hořčice

podle chuti

sůl

podle potřeby

hladká mouka

Postup přípravy

Cibuli očistíme a nasekáme nahrubo.

Nakrájenou cibuli osmahneme na másle, podlijeme vínem a když se víno vydusí, zaprášíme ji moukou. Krátce osmahneme a podlijeme trochou vývaru smíchaného s hořčicí. Cibuli dusíme pod pokličkou asi 10 - 15 minut téměř doměkka. Osolíme a dál dusíme, aby omáčka co nejvíce zhoustla.

Cibuli na hořčici podáváme k pečenému masu jako přílohu místo zelí.

Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cibule na hořčici

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena