Vaření.czReceptyCiabatta s česnekovým máslem

Ciabatta s česnekovým máslem

Opravdu rychlá, levná a velmi jednoduchá příprava třeba na chuťovku.


5.09x
15 min
1×

Ingredience

2 stroužkyčesnek
4 lžícemáslo
2 lžíceementál
2 lžícečedar
2 lžíceparmazán
1 lžícečerstvá petrželka
1 ksciabatta

Postup přípravy

Ciabattu, nebo bagetu nakrájíme na kousky. Troubu rozehřejeme na 225 °C. Máslo rozehřejeme a orestujeme na něm prolisovaný česnek. Sýry promícháme s petrželkou. Nakrájenou ciabattu potřeme česnekovým máslem a posypeme bohatě sýrem. Ciabattu s česnekovým máslem vložíme na plech s vyloženým papírem do trouby a pečeme, dokud se sýr neroztaví, pěkně dokřupava. Ciabattu s česnekovým máslem podáváme teplou jako chuťovku, třeba k vínku.
user-icon

autor null

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ciabatta s česnekovým máslem

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena