Ciabatta s česnekovým máslem

Opravdu rychlá, levná a velmi jednoduchá příprava třeba na chuťovku.


5.09x
15 min
1×

Postup přípravy

Ciabattu, nebo bagetu nakrájíme na kousky. Troubu rozehřejeme na 225 °C.

Máslo rozehřejeme a orestujeme na něm prolisovaný česnek. Sýry promícháme s petrželkou.

Nakrájenou ciabattu potřeme česnekovým máslem a posypeme bohatě sýrem.
Ciabattu s česnekovým máslem vložíme na plech s vyloženým papírem do trouby a pečeme, dokud se sýr neroztaví, pěkně dokřupava.

Ciabattu s česnekovým máslem podáváme teplou jako chuťovku, třeba k vínku.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ciabatta s česnekovým máslem

Zpět na recept