Chutná pomazánka z uzené makrely

Snadný recept na rybí pomazánku, trošku jiné, ale lahodné chuti.


4.611x
30 min

Postup přípravy

Vezmeme jednu uzenou makrelu, obereme z kostí a nakrájíme. Větší cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme nadrobno.

Ke kouskům makrely přidáme pokrájenou cibuli, třetinu až půlku másla, plnotučnou hořčici, pepř, sůl a promícháme, až se všechny ingredience spojí. Potom přidáme nakrájená vejce, promícháme, případně dosolíme a dopepříme. Pomazánku necháme asi 2 hodiny v lednici uležet.

Chutnou pomazánku z uzené makrely podáváme s chlebem nebo pečivem.
user-icon

autor LUBOŠ


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chutná pomazánka z uzené makrely

Zpět na recept