Chutná makrelová pomazánka

Další varianta receptu na zdravou pomazánku z uzené makrely.


3.45x
30 min

Postup přípravy

Do mísy nastrouháme kyselou okurku. Cibuli oloupeme a nastrouháme, nebo nakrájíme nadrobno. Vejce uvaříme natvrdo a prolisujeme. Makrelu dobře obereme a přidáme do mísy.

K okurce, cibuli, vejci a makrele přidáme jogurt a hořčici. Hořčici můžeme použít dijonskou nebo plnotučnou. Makrelovou pomazánku řádně promícháme vidličkou a zakápneme citronem. Popřípadě můžeme přidat trochu nálevu z okurek. Nakonec pomazánku podle chuti opepříme a osolíme.

Chutnou makrelovou pomazánku podáváme s pečivem.
user-icon

autor Marcela1


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chutná makrelová pomazánka

Zpět na recept