Chřest s tvarohovou pěnou

Jednoduchý pokrm s vysokým obsahem bílkovin.


5.02x
35 min

Ingredience

1 stroužekčesnek
2 lžícesmetana
2 ksbílek
1-2 lžícecitronová šťáva
200 gměkký tvaroh
1 svazekzelené bylinky
500 gzelený chřest

podle chuti

sůl

na ozdobu

pistáciové oříšky

Postup přípravy

Chřest omyjeme a očistíme. Řapíky dusíme 20 minut v mírně osolené vodě a pak necháme okapat. Chřest přelijeme citronovou šťávou a necháme zchladnout. Bílky ušleháme do tuhé pěny. Tvaroh ušleháme se smetanou a solí do krémova. Bylinky opláchneme a nasekáme nadrobno. Česnek oloupeme a nasekáme také nadrobno. Nasekané bylinky, česnek a ušlehané bílky vmícháme do tvarohového krému. Nasekáme pistáciové oříšky a posypeme jimi tvarohovou pěnu. Servírujeme ji k chřestu jako dresink. Chřest s tvarohovou pěnou podáváme jako předkrm.
user-icon

autor Neobee

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Chřest s tvarohovou pěnou

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena