Chodský kotlet se zelím

Tady v západních Čechách mu se říká "vošouchy" a jako vylepšení přidáme vepřový řízek.


3.0108x
25 min

Postup přípravy

Množství ingrediencí záleží na počtu strávníků. Maso můžeme použít vepřové i kuřecí. Záleží, co má kdo raději. Podle svého ověřeného receptu si připravíme těsto na bramboráky. Maso očistíme, omyjeme, osušíme a rozklepeme. Lehce jej osolíme. V pánvi rozehřejeme olej. Na pánev rozhrneme těsto a vložíme na něj naklepaný řízek a zakryjeme dalším těstem. Chodský kotlet se zelím zvolna smažíme z obou stran dokřupava. Když bývá upečené těsto, bývá obvykle hotovo i maso. Jako přílohu podáváme kyselé zelí. Je to vynikající oběd. Chodský kotlet se zelím zapíjíme pivem.
user-icon

autor Hanka66

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Chodský kotlet se zelím

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena