Chlebové knedlíky

Výtečné knedlíky ze zbylého chleba nejlépe chutnají ke zvěřině a hovězímu masu.


3.0640x
35 min
2×

Postup přípravy

Chleba nakrájíme na kostičky, smícháme v míse s moukou, solí, práškem do pečiva, zalijeme vodou a uhněteme těsto. Z těsta vytvarujeme 2 knedlíky, které vaříme ve vroucí osolené vodě asi 20 – 25 minut. Po 10 minutách je obrátíme. Tento druh knedlíků je vynikající hlavně ke zvěřině!
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chlebové knedlíky

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.