Chlebíčky zapékané s rajčaty

Zdravá a rychlá chuťovka z rýžových chlebíčků, rajčat a brynzy.


3.413x
10 min

Postup přípravy

Chlebíčky (nejlépe rýžové nebo rýžové se sójou) namažeme lehce trochou másla a posolíme.

Rajčátka omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky.

Na každý chlebíček rozdělíme 3 - 4 kolečka rajčete a doprostřed dáme lžičku brynzy.

Chlebíčky s rajčaty zapečeme v mikrovlnné troubě. Budou stačit asi 2 minuty, záleží, jaký stupeň zvolíme. Brynza se rozteče, chlebíčky změknou a rajčata pustí šťávu.

Chlebíčky zapékané s rajčaty ihned podáváme. Třeba jako lehkou večeři.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chlebíčky zapékané s rajčaty

Zpět na recept