Chléb z domácí pekárny

Velice chutný domácí chléb.


3.612x
150 min
1×

Postup přípravy

Do pekárny nalijeme vodu, ocet, nasypeme mouky, droždí, cukr, sůl a kmín, nebo chlebové koření. Na domácí pekárně nastavíme rychlý program, asi 2,5 hodiny. Upečený chléb z domácí pekárny vyklepneme na mřížku, necháme vychladnout a vyjmeme metličky. Krájíme a podáváme jako každý jiný chléb.
user-icon

autor pájina

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Chléb z domácí pekárny

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena