Vaření.czReceptyChléb z domácí pekárny se zakysanou smetanou

Chléb z domácí pekárny se zakysanou smetanou

Opravdu vláčný chléb z domácí pekárny.


4.339x
20 min
5×

Ingredience

2 lžičkycukr
1 lžičkakmín
200 mlvoda
120 gzakysaná smetana
400 gpolohrubá mouka
1 lžičkasušené droždí
100 gšpaldová mouka
1 lžícejblečný ocet
1 lžičkadůl

Postup přípravy

Do pečící mísy vlijeme vlažnou vodu, přidáme ocet a zakysanou smetanu. Nahoru opatrně nasypeme oba druhy mouky, přidáme cukr, sůl, kmín a nakonec sušené droždí. Pekárnu nastavíme na program Základní, stupeň propečení Střední a velikost Střední.
user-icon

autor gabos


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chléb z domácí pekárny se zakysanou smetanou

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena