Chilli con carne na pivě

Velmi jednoduchý recept na pikantní hlavní chod z hovězího masa.


4.712x
60 min
1×

Postup přípravy

Libové hovězí maso dobře omyté a osušené nakrájíme na malé kostičky.

Oloupanou cibuli s červenou paprikou nakrájíme na slabé proužky a orestujeme na připraveném oleji. Do cibulového základu přidáme nakrájené maso. Chilli papričky nakrájíme a promícháme s rajským protlakem, vývarem, pivem, tabascem, česnekem, chilli omáčkou a čerstvě mletým pepřem. Z mletého masa vytvoříme kuličky, které přidáme k masové směsi.

Restujeme společně do změknutí, přičemž podle potřeby podléváme vývarem. Asi 10 minut před koncem vaření přidáme nadrobený chléb, odkapané fazole s kukuřicí a promícháme. Pouze prohřejeme a již nevaříme.

Chilli carne na pivě podáváme teplé, nejlépe s čerstvým pečivem. Můžeme posypat petrželkou.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chilli con carne na pivě

Zpět na recept