Cheesecake bez pečení a želatiny

Recept na lahodný zákusek s lehoučkou přípravou, který vychutnáme v teplých dnech, neboť příjemně osvěží. Přidáme-li námi oblíbené sezónní ovoce, dobrůtka je vykouzlena.


4.549x
1×

Postup přípravy

Sušenky rozmixujeme v robotu. Pokud nemáme robot, vložíme sušenky do sáčku a rozdrtíme válečkem. Musíme je rozdrtit tak, aby připomínali jemnou strouhanku.

Máslo rozpustíme v malém kastrůlku. Navlékneme jednorázovou rukavici a dobře zpracujeme máslo s drcenými či rozmixovanými sušenkami. Sušenkovou směsí vyplníme dno a strany nejlépe otevírací formy, dobře přitlačíme a formu vložíme do mrazáku asi na 20 minut.

Smetanu ušleháme s cukrem. Sýr Philadelphia dobře promícháme s prosátým cukrem moučka a vanilkovým cukrem. Přimícháme našlehanou šlehačku a podle chuti pár kapek citronové šťávy. Přidáme ovoce podle chuti a opět promícháme. Ovoce musí být bez šťávy.

Na už vychlazený sušenkový korpus naneseme krém ze sýru a smetany, uhladíme a vložíme vychladit do lednice na alespoň 6 hodin.

Cheesecake bez pečení a želatiny zachutná při různých příležitostech.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cheesecake bez pečení a želatiny

Zpět na recept