Čevapčiči s cibulkou

Vepřové a hovězí maso v jednom receptu. Čevapčiči, ke kterému přikusujeme černý chléb.


4.414x
30 min

Postup přípravy

Mleté maso promícháme se solí a černým pepřem v míse, můžeme přidat trochu majoránky. Na prkénku utvoříme z masové směsi váleček, ten nakrájíme na kousky a z každého utvoříme šišku.

Na pánvi rozehřejeme olej nebo sádlo a šišky zvolna opečeme ze všech stran. Za 10 minut máme hotovo.

Mezitím si oloupeme cibulku a nakrájíme ji na kostičky.

Čevapčiči s cibulkou podáváme ihned po osmažení, přikusujeme tmavé pečivo. Na talíř si můžeme přidat i lžičku kremžské hořčice nebo čerstvě nastrouhaný křen.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čevapčiči s cibulkou

Zpět na recept