Česnekové krevety

Recept na španělský předkrm, který bude chutnat s opečenou bagetou, kterou namáčíme do česnekového oleje.


3.01513x
25 min
1×

Postup přípravy

Krevety rozmrazíme, osušíme je, česnek oloupeme a rozpůlíme. Na rozpáleném oleji krevety zprudka osmahneme asi 3 minutky, krevety zčervenají a voda se odpaří. Přidáme česnek a feferonky a opečeme asi jen minutu, hned podáváme. Česnekové krevety můžeme podávat s bagetkou, ale také s vařenými těstovinami. Foto: Vojtěch Leman
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Česnekové krevety

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Španělská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena