Čertovská polka

Pikantní a velmi chutná omeleta s vepřovým masem.


4.698x
30 min
2×

Postup přípravy

Očištěnou vepřovou kýtu nakrájíme spolu s cibulí a paprikou na drobné nudličky, promícháme s ďábelskou směsí, mírně osolíme a přidáme nastrouhanou citronovou kůru.

Maso se zeleninou vložíme na pánev s rozpáleným olejem a prudce opečeme. Opečené maso zalijeme rozkvedlanými vejci, bez míchání zapečeme jako omeletu.

Ďábelskou polku ihned podáváme s tmavým pečivem.

Poznámka: Ďábelská kořenící směs je namíchána ze směsi pepře, papriky, chilli, nového koření, soli, kmínu a bylinek. Hodí se na přípravu masa, zeleniny, různých pikantních pomazánek a drůbeže.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čertovská polka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká