Čertovská omáčka

Příloha k pečeným nebo grilovaným masům.


4.36x
45 min

Postup přípravy

Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Přidáme na nudličky nakrájené papriky, cibuli, feferonky. Dále přidáme nakrájený česnek, cukr, sůl, ocet, olej. Vše dusíme do měkka. Směs ochutíme hořčicí a ještě krátce povaříme. Naplníme ještě teplé do skleniček a sterilujeme 30 min. při 85°C. Čertovská omáčka se skvěle hodí ke grilovaným masům.
user-icon

autor Jarýs


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čertovská omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena