Skvělý recept na jemně kořeněné a pekelně dobré perníčky.
60 g | máslo |
1 lžíce | kakao |
8 ks | hřebíček |
0.3 lžičky | zázvor |
250 g | cukr moučka |
1 ks | badyán |
0.3 lžičky | anýz |
5 kuliček | nové koření |
1 lžička | skořice mletá |
650 g | hladká mouka |
1 lžička | jedlá soda |
1 ks | skořicový cukr |
3 ks | vejce L |
3 lžíce | včelí med |
na potření | |
---|---|
1-2 ks | žloutek |
vlažná voda | |
poleva | |
1 ks | bílek |
150 g | cukr moučka |
potravinářské barvivo |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena