Celozrnné těsto na pizzu

Klasické italské těsto na pizzu s použitím celozrnné mouky.


5.08x
20 min

Postup přípravy

Droždí rozdrolíme do vlažné vody, přidáme olivový olej, sůl a mouku. Vypracujeme hladké a nelepivé těsto, které necháme do druhého dne odležet v lednici v zavřené plastové krabičce, protože těsto nesmí vykynout. Z těsta na pizzu vyválíme opravdu tenký plát (aby se nám pizza dostatečně upekla), na který pokládáme ingredience dle chuti. Pizzu pečeme zprudka na pečícím papíře dokud okraje nezezlátnou a těsto není křupavé.
user-icon

autor Lucie

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Celozrnné těsto na pizzu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena