Cejn na paprice

Rychlá příprava ryby v moučném obalu s paprikou.


4.47x
35 min

Ingredience

2 kscitron
150 ghladká mouka
2 lžícesladká mletá paprika
2 kscejn

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Cejny očistíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme 10 minut ležet. Mezitím si připravíme jednoduchou směs na obalení: mouku smícháme s paprikou. V pánvi rozehřejeme vyšší vrstvu oleje. Cejny v připravené směsi obalíme a vkládáme do rozpáleného oleje a smažíme dozlatova. Usmažené kousky cejna odkládáme na ubrousek, abychom odsáli přebytečný tuk. Pro zjemnění chuti pokapeme cejna na paprice čerstvě vymačkanou citronovou šťávou.
user-icon

autor Dasy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cejn na paprice

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena