Cayenská zeleninová polévka

Zeleninová polévka ochucená cayenským pepřem


3.815x
35 min

Postup přípravy

Brambory oloupeme, pórek opláchneme a mrkve oškrábeme. Brambory nakrájíme na kostičky a mrkev s pórkem na tenká kolečka. Zeleninu podusíme na rozehřátém másle asi 8 minut. Pak zalijeme vývarem a pod pokličkou vaříme 10 minut.

Rajčata necháme okapat a nakrájíme je na čtvrtky. Potom je i se šťávou přidáme do polévky. Polévku ochutíme cayenským pepřem a 5 minut provaříme. Podle chuti osolíme.

Pikantní zeleninovou polévku rozdělíme na talíře a každou porci jemně posypeme cayenským pepřem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cayenská zeleninová polévka

Zpět na recept