Carpaccio z červené řepy

Lahodný předkrm podle italského receptu.


4.515x
15 min
1×

Ingredience

1 hrstpiniové oříšky
2 ksčervená řepa
15 dkgkozí sýr

marináda

sůl
1 snítkatymián
3 lžícepomerančový džus
1 lžícecukr moučka
100 mlolivový olej
1 lžícečerstvý zázvor
3 špalíčkysójová omáčka
2 lžícebílý vinný ocet
mletý černý pepř
2 lžícekvětový med

Postup přípravy

Očištěnou řepu nakrájíme na velmi tenké plátky. Svaříme ocet s cukrem. Pak přidáme med, pomerančový džus, snítku tymiánu, olej, sójovou omáčku, pepř a sůl. Promícháme a přidáme do směsi nastrouhaný zázvor. Do skleněné nebo kameninové nádoby vložíme plátky řepy a zalijeme ji připravenou marinádou. Nádobu uzavřeme a necháme řepu odležet alespoň přes noc, nejlépe však 2 dny. Carpaccio z červené řepy servírujeme s kozím sýrem a posypeme nasucho opraženými piniovými oříšky. Podáváme s bílou bagetou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Carpaccio z červené řepy

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena