Carpaccio z červené řepy

Lahodný předkrm podle italského receptu.


4.515x
15 min
1×

Postup přípravy

Očištěnou řepu nakrájíme na velmi tenké plátky.

Svaříme ocet s cukrem. Pak přidáme med, pomerančový džus, snítku tymiánu, olej, sójovou omáčku, pepř a sůl. Promícháme a přidáme do směsi nastrouhaný zázvor.

Do skleněné nebo kameninové nádoby vložíme plátky řepy a zalijeme ji připravenou marinádou. Nádobu uzavřeme a necháme řepu odležet alespoň přes noc, nejlépe však 2 dny.

Carpaccio z červené řepy servírujeme s kozím sýrem a posypeme nasucho opraženými piniovými oříšky. Podáváme s bílou bagetou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Carpaccio z červené řepy

Zpět na recept