Candát zapečený na ruský způsob

Candát zapečený se sýrem, smetanou a praženými mandlemi.


4.210x
45 min

Ingredience

4 lžícemáslo
1 kgcandát
1 kscitron
20 dkgeidam
2 kelímkykysaná smetana
4 lžícehladká mouka
10 dkgpražené mandle

podle chuti

sůl
bílý pepř

Postup přípravy

Porce candáta (podkovy) osolíme, opepříme bílým pepřem, pokapeme citronovou šťávou a osmahneme na másle do červena.

Candáta naskládáme do pekáčku, zalijeme zakysanou smetanou a pečeme 20 minut při 180 °C. Posypeme strouhaným sýrem a opraženými mandlemi a krátce zapečeme.

Candáta zapečeného na ruský způsob podáváme s vařenými brambory.
user-icon

autor r.bulawa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Candát zapečený na ruský způsob

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ruská
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena