Vaření.czReceptyCandát v bramborovém kabátě

Candát v bramborovém kabátě

Recept na rybí specialitu pro slavnostní večeři.


5.08x
45 min
1×

Ingredience

2 ksvejce
1 kgbrambory
4 ksfilé z candáta

podle potřeby

olej
hladká mouka

podle chuti

sůl
majoránka
drcený kmín
mletý černý pepř
citronová šťáva

Postup přípravy

Osušené filé z candáta osolíme, okořeníme mletým černým pepřem, lehce zakápneme citronovou šťávou a obalíme v hladké mouce. Brambory oloupeme a nastrouháme na hrubším struhadle, přimícháme sůl, mletý černý pepř, majoránku, drcený kmín, rozklepnutá vejce, hladkou mouku a umícháme těsto, ve kterém rybu obalíme. Obalené filé smažíme v oleji dozlatova po obou stranách. Candáta v bramborovém kabátě můžeme podávat s různými druhy zeleninových salátů.
user-icon

autor kamilvolny

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Candát v bramborovém kabátě

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena