Candát se sýrem a ananasem

Candát má skvělé maso. Jak ho připravit tak, aby bylo opravdu nejlepší? Tento recept vám poradí.


3.0292x
75 min
1×

Postup přípravy

Filety z candáta rozmrazíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme vmisce marinovat asi půl hodiny. Během marinování nezapomeneme filety obrátit. Pak maso osolíme a dáme do zapékací mísy vymazané máslem. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme 10-15 minut asi při 250°C. Pak mísu vyjmeme z trouby, maso ponecháme v míse a jednotlivé filety poklademe kolečky oloupaného ananasu. Nakonec překryjeme plátkem uzeného sýra a znovu vložíme do trouby. Dopečeme dozlatova.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Candát se sýrem a ananasem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.