Vaření.czReceptyCandát na grilu s pomerančovým rizotem a smetanovou omáčkou

Candát na grilu s pomerančovým rizotem a smetanovou omáčkou

Snadný recept na výborného candáta na grilu s pomerančovým rizotem a smetanovou omáčkou.


4.611x
45 min

Ingredience

1 dlsmetana
50 gpomeranč
5 gbylinky
5 clbílé víno
60 grýže arborio
5 clpomerančový sirup
130 gfilet z candáta

podle potřeby

olivový olej
pepř a sůl

Postup přípravy

Filé z candáta osolíme, opepříme, přidáme bylinky a necháme 5 minut odpočinout. Mezitím si orestujeme rýži, přidáme sůl, bílé víno, pomeranče a necháme restovat. Ke konci přidáme smetanu. Do rendlíku dáme pomerančový sirup a smetanu, toto necháme zredukovat na 1/2. Candáta grilujeme cca 3-4 minuty z každé strany.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Candát na grilu s pomerančovým rizotem a smetanovou omáčkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena