Bylinkový toastový chléb

Chléb z domácí pekárny vonící po bylinkách.


4.97x
0
3×

Postup přípravy

Do domácí pekárny nalijeme vodu, olej, mléko a přidáme všechny ostatní suroviny. Domácí pekárnu zapneme na hlavní program, světlou kůrku a velikost bochníku 700g. Z bylinek můžeme použít bazalku, oregano, petrželku. pažitku, šalvěj a jiné. Hotový bylinkový toastový chléb vyjmeme a můžeme se do něj pustit.
user-icon

autor máma


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bylinkový toastový chléb

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena