Bylinkové kuře z trouby

Křupavé kuřecí maso podle snadného receptu, který zvládne každý a zaručeně si pochutná.


4.420x
60 min

Ingredience

1 kskuře

směs

4 stroužkyčesnek
0.5 lžičkysůl
2 snítkytymián
1 snítkarozmarýn
4 lístkyšalvěj
0.5 sklenkyolivový olej

Postup přípravy

Celé menší kuře bez vnitřností dobře očistíme. Bylinky opereme, nasekáme sekáčkem nadrobno a promícháme s olejem. Kuře dobře potřeme zvenku i zevnitř bylinkovou směsí a kuře uložíme do pekáčku potřeného olejem. Kuře pečeme do křupava v troubě vyhřáté na 220 °C za občasného potírání bylinkovou směsí. Bylinkové kuře z trouby chutná se zeleninovým salátem i bramborovou přílohou.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bylinkové kuře z trouby

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena