Originální překvapení pro přátele a známé. Restovaná býčí varlata na pórku se španělskými plackami.
sůl | |
1-2 lžičky | vegeta |
3 dl | olivový olej |
8 ks | cuketa (malá) |
1 lžička | černý mletý pepř |
8 ks | býčí varlata |
4 ks | silnější pórek |
2 ks | malé chilli papřičky |
50 g | slunečnicová semena (dýňová ) |
4 dl | červené víno suché |
těsto | |
---|---|
3 ks | vejce |
1-2 lžičky | vegeta |
300 g | hrubá mouka |
autor doktor no
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.