Buřty na černém pivu

Je to moc dobré! Snadný recept plný uzeniny z jednoho hrnce.


4.296x
60 min
9×

Postup přípravy

Asi 2 kg buřtů nebo kabanasou nakrájíme na kousky a dáme do pekáče. Zasypeme oloupanou a nakrájenou cibulí, přidáme i kousky očištěné papriky a rajčete. Množství uzeniny a zeleniny volíme podle potřeby a množství strávníků.

Buřty se zeleninou zalijeme kečupem (asi 2 velké lahvičky), polijeme černým pivem a pečeme asi 60 minut. Během pečení buřty se zeleninou občas promícháme.

Upečené buřty na černém pivu podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.
user-icon

autor skupid


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Buřty na černém pivu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.