Buřty na černém pivu s chilli

Recept na skvělou pálivou chuťovku.


4.725x
20 min
5×

Postup přípravy

Špekáčky pokrájíme tak, aby nám při pečení vznikla krásná mozaika. Do většího otvoru dáme měsíček cibule a jednu chilli papričku či beraní roh, když nechceme, aby nás to pálilo.

Na pánev si dáme trochu vody a cukr, který necháme zakramelizovat. Pak přilijeme černé pivo a necháme chvilenku provařit, poté přilijeme kečup a vše nalijeme na špekáčky, které jsme si mezitím dali na pekáček.

Pokud dáme chilli papričky, tak přidáme sladký kečup, když dáme beraní rohy, přidáme ostrý kečup.

Buřty na černém pivu s chilli pečeme v torubě asi 20 minut při teplotě 180 °C.

Buřty na černém pivu s chilli podáváme s čerstvým chlebem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Buřty na černém pivu s chilli

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Maďarská