Vaření.czReceptyBuřty na černém pivu s chilli

Buřty na černém pivu s chilli

Recept na skvělou pálivou chuťovku.


4.725x
20 min
5×

Ingredience

8 lžiccukr
8 kschilli paprička
8 ksšpekáček
4 lžícesladký kečup
1 láhevčerné pivo
1 ksvelká červená cibule

podle potřeby

voda

Postup přípravy

Špekáčky pokrájíme tak, aby nám při pečení vznikla krásná mozaika. Do většího otvoru dáme měsíček cibule a jednu chilli papričku či beraní roh, když nechceme, aby nás to pálilo. Na pánev si dáme trochu vody a cukr, který necháme zakramelizovat. Pak přilijeme černé pivo a necháme chvilenku provařit, poté přilijeme kečup a vše nalijeme na špekáčky, které jsme si mezitím dali na pekáček. Pokud dáme chilli papričky, tak přidáme sladký kečup, když dáme beraní rohy, přidáme ostrý kečup. Buřty na černém pivu s chilli pečeme v torubě asi 20 minut při teplotě 180 °C. Buřty na černém pivu s chilli podáváme s čerstvým chlebem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Buřty na černém pivu s chilli

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Maďarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena