Bůčkové kostky v pivním těstíčku

Bůčkové kostky v pivním těstíčku


3.344x
75 min

Postup přípravy

Vepřový bůček podle potřeby očistíme. Pak jej nakrájíme na kostky o rozměrech asi 3×3 cm. Bůčkové kostky osolíme, opepříme a vetřeme do nich drcený kmín. Necháme je chvilku odležet. Zatím si nastrouháme tvarůžky najemno. Vmícháme je do piva. Přidáme hladkou mouku a vymícháme hladké těstíčko, které lehce osolíme a opepříme. Bůčkové kostky napícháme na párátka a obalíme v těstíčku. Zvolna je smažíme ve vysoké vrstvě oleje dozlatova. Po usmažení je necháme na papírovém ubrousku okapat. Bůčkové kostky v pivním těstíčku podáváme horké.
user-icon

autor padous


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bůčkové kostky v pivním těstíčku

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena