Bůčková sekaná

Do sekané můžete přidat majoránku nebo jiné oblíbené koření, přílohu bych zvolila brambory.


2.9620x
120 min

Postup přípravy

Umletý bůček smícháme s nastrouhanou cibulí, solamylem, mlékem, solí a pepřem. Vypracujeme směs, kterou necháme v ledničce do druhého dne. Na plech položíme alobal a potřeme ho olejem. Na alobal dáme obdélník bůčkové směsi, na prostředek rozložíme vajíčka uvařená natvrdo a maso přehrneme přes vajíčka tak, že vznikne celistvá šiška, kolem které alobal pevně zabalíme. Sekanou pečeme v alobalu 1-1.5 hodiny, před koncem pečení alobal rozevřete, aby sekaná zhnědla.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bůčková sekaná

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena